Transforming properties into stories and transactions into success experiences

Your marketing driven real estate agency

Onze missie

We staan onze klanten bij als een professionele vastgoedpartner op wie ze kunnen rekenen en die echt om hun verhaal geeft. Op maat van wat zij nodig hebben, zodat ze zich begrepen en betrokken voelen doorheen het hele proces.


We adviseren, luisteren en begeleiden. We streven ernaar dat elke klant zich gesteund voelt in zijn beslissing, vertrouwen heeft in het eindresultaat en met een goed gevoel achterblijft. Want voor ons de verkoop en het verhuur van vastgoed niet alleen een transactie. Het is een verhaal.

Volg ons op YouTube

Onze verhaal


Charles-Henry Van Cappellen, de oprichter van het bedrijf en sinds 2011 actief in de sector. Hij studeerde geschiedenis en filosofie aan de K.U. Brussel en de K.U. Leuven. Alhoewel het in vastgoed erg belangrijk is om commercieel te zijn, vindt hij een persoonlijke aanpak, oprechtheid en empathie cruciaal. Hij was lang actief als vrijwillig brandweerman en ambulancier. Mensen helpen zit hem in het DNA. 


Twee jaar geleden startte Charles-Henry met CHVC, in de overtuiging dat het ook anders kon. Gevestigd in de Brusselse rand en omringd door een klein team staat hij dicht bij de mensen en hun verhaal. 

We are EPIC together

Empathie

We zijn oprecht begaan met ieders verhaal. We luisteren en adviseren, van mens tot mens. Een eerlijke en transparante communicatie staat centraal, met respect voor elke betrokken partij.

Passie

Wij zijn gepassioneerd door vastgoed en alles wat we doen. Een passie die we dagelijks inzetten voor onze klanten: huurders, kopers en verkopers. We geven elk verhaal de waarde die het verdient.

Innovatie

We zijn ruimdenkend en nieuwsgierig, voortdurend op zoek naar innovatie in elke stap van het vastgoedproces. Van inzetten op online media tot het automatiseren en professionaliseren van onze administratie.

Creativiteit

We doen de dingen op onze manier, omdat we ervan overtuigd zijn dat het anders en beter kan. We durven afwijken van de traditionele methodes, omdat elk verhaal anders is.

Charles-Henry

Van Cappellen

Vastgoedmakelaar & Broker

Voor alle immovragen en advies

Uw administratieve ondersteuning

Lien

Duffeleer

Operations & Transaction coordinator