3 Tips om te weten voordat je een woning koopt!

4 augustus 2022

Charles Outloud #Unfiltered. Wacht! Voordat je begint met zoeken, zijn hier 3 tips om je te helpen.

Hier zijn mijn 3 stappen, 3 tips, die ik superbelangrijk vind als je uw eerste woning wilt kopen. Nu, met de huidige marktsituatie, lijkt het wel alsof heel veel mensen gewoon geen zin meer hebben om teblijven zoeken, en er ook gewoon niet meer in geloven dat ze hun eerste woning of hun eerste huis gaan vinden.Nu, mijn advies is: Let it go. Laat u niet beïnvloeden door hoe de huidige marktomstandigheden zijn.Ik weet dat dat zo een psychologie creëert van: De prijzen stijgen! – Denk daar even niet aan endenk aan de volgende dingen:

1. Visualiseer wat je wilt kopen

Het is superbelangrijk om in uw gedachten, in uw mind’s eye, uzelf al in de toekomst te projecteren naar waar je wilt wonen en hoe je uw vastgoedtoekomst eigenlijk ziet. Hoe beter je uw toekomst visualiseert, hoe meer kans dat je die ook gaat materialiseren.

2. Berekenen        

Het goed uitrekenen, obviously, is heel belangrijk. Goed uitrekenen wat uw budget is, u ook gaan bevragen bij uw bank, wat de impact is op uw maandelijks budget. En zo ga je komen tot een relatief realistische prijs voor wat je kan kopen. Hoe beter je voorbereid bent, hoe beter je ook naar een onderhandeling zal kunnen gaan als je iets vindt dat u echt aanstaat.

3. Timing

Koppel u los van een door uzelf bepaalde timeline. Timing kan je niet onder controle houden. Je kan wel heel veel zoeken, maar het ideale pand komt misschien nog niet op de markt. Als je uzelf een deadlineoplegt: het kan evengoed zijn dat, de dag na die deadline, uw ideale pand op de markt komt.Dus, laat timing los. Het komt wanneer het komt en je zult wel uw ideale pand vinden. Blijf gewoon volhouden en blijf gewoon actief zoeken.

Zo, dat waren mijn 3 adviezen voor uw eerste vastgoedaankoop. Als je advies nodig hebt om over te gaan tot uw eerste vastgoedaankoop en al bepaalde struikelblokken hebt gemerkt.Laat mij iets weten of laat een comment. Ik wil er  gerust ook misschien een video over maken, over een bepaald probleem dat jij hebt meegemaakt.

Deel dit bericht