Transforming properties into stories

Een nieuwe standaard in verkoop en verhuur van vastgoed

Omdat elke klant, elk pand, elk verhaal anders is. Omdat de verkoop en verhuur van vastgoed zoveel meer is dan een commerciële transactie. Omdat we ervan overtuigd zijn dat het ook anders kan. Daarom streven we er bij CHVC naar om de vastgoedsector opnieuw uit te vinden en naar een hoger niveau te brengen. Op een creatieve en vooral menselijke manier.


Elke dag opnieuw zetten we onze ervaring, kennis en digitale marketingtools in bij de verkoop en de verhuur van vastgoed in de regio Brussel en Vlaams-Brabant. We vertrekken daarbij steeds vanuit de klant en geven elk pand, elk verhaal, de waarde dat het verdient.

  • Charles geeft correct en eerlijk advies op een aangename manier. Een plezier om zaken mee te doen!

    Mauro Giraldo

  • Uiterst aangename samenwerking. Charles komt met voorstellen die onze noden en verwachtingen volledig aanvullen. Een makelaar die meedenkt en een woning zoekt op basis van onze interesses. Top werk! Doe zo voort!

    Giel Kempenaers

  • Charles is een zeer fijne kerel die enorm goede tips & tricks geeft als het gaat over immo en vastgoed! Enorm aan te raden!

    Martijn Van Loo

  • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Wij zijn een marketinggericht vastgoedkantoor dat anders werkt, omdat we anders in elkaar zitten.

Stories

Inspirerende verhalen en nieuws uit de vastgoedsector. Je ontdekt het hier.

Samen schrijven we jouw vastgoedverhaal