Property tour: Avenue de la Brabançonne

1 december 2021

Nabij de Europese instellingen en op de grens met Schaarbeek, is dit ruime 2-slaapkamer appartement, gelegen op de (iets verhoogde) gelijkvloers, ver weg van de straat. Vanuit het appartement heb je een ruim zicht om de omliggende tuin. Dit appartement is instap klaar, volledig gerenoveerd en gemoderniseerd, zo beschikt het namelijk over elektrische rolluiken, een alarmsysteem en digitale thermostatische kranen op de radiatoren.

Ruime inkomhal, afzonderlijke moderne keuken, ruime living met aangename lichtinval, 2 grote slaapkamers, douchekamer met plaats voor wasmachines en een kelder. Authentiek parket in de living en slaapkamers. Gezien de staat, ligging en prijs een ideaal eerste appartement om te wonen in Brussel alsook een goede investering.

Voor meer info of een bezoek kan u natuurlijk bellen op 02 446 44 44 of voor een snel antwoord een berichtje sturen via Instagram op @charleshenryvc.

Deel dit bericht