Property tour: Classic impressive mansion

6 december 2021

Welkom in deze unieke villa: 9 slaapkamers, 5 badkamers meesterwerk met: wijnkelder, home cinema, zwembad, poolhouse / fitnessruimte, wasruimte, domotica, en een trio van rustige buitenterrassen, ontworpen voor entertaining en ontspannen.
Witte muren, zwarte stalen deuren en geometrische ontwerpen creëren een verleidelijke mix van elegantie en modernisme.

Deze ruime villa van 3 verdiepingen, met zorg gerenoveerd door de eigenaren, biedt bijna 650 m2 bewoonbare oppervlakte op een kavel van ongeveer 1200 m2. Ideaal voor luxueus wonen, amusement en het huisvesten van familie en gasten.
Deze villa is meer dan een huis, het is een levensstijl.
U komt het huis binnen in een foyer met 6 meter hoge plafonds en een indrukwekkende moderne kroonluchter. Rondom de foyer liggen de garderobe met wc, de woonkamer met toegang tot het terras en het zwembad, de formele eetkamer en de keuken met informele eetplaats. De prachtige keuken met massief dekton aanrecht is ideaal voor het dagelijkse leven, maar ook voor het ontvangen van familie en gasten. Omgeven door de tuin is de keuken licht en voelt intiem aan.

De indrukwekkende zwart-witte trap leidt naar de eerste verdieping. Aan de rechterkant ligt de master suite, met hem en haar inloop dressing. Aan de linkerkant, 2 slaapkamers met inbouwkasten met een gedeelde badkamer en een 4de slaapkamer met badkamer.
De 2e verdieping heeft een 5e slaapkamer met douche en een ruime wasplaats. Een deur leidt naar een apart gedeelte met 4 slaapkamers, 2 badkamers en een 2e keuken. Een unieke gelegenheid om familie, gasten of huishoudelijk personeel te huisvesten.

Deze villa wordt gecompleteerd door een buitenzwembad, een hardhouten terras, een buitendouche, een vuurplaats en een poolhouse. De tuin en het zwembad liggen op het zuiden bij het zuidoosten en hebben altijd direct zonlicht vanwege de ligging op een heuvel.
Gelegen in de chique wijk Prince d ‘Orange, omgeven door groen staat deze woning voor een prestigieuze vogue levensstijl.

Deel dit bericht