Property tour: Duplex 3 slaapkamers met tuin in Brussel

6 décembre 2021

Een grote privé tuin vlak bij Brussel centrum? Klinkt misschien onmogelijk, maar toch heb je het gevonden! De grote privé tuin van deze duplex is een oase van rust en groen, aan het water, vlakbij Brussel centrum en de trendy Dansaertwijk.

De nieuwe voetgangersbrug over het kanaal komt net voor de deur en de ontsluiting met het openbaar vervoer is uitstekend.

Het appartement telt 3 slaapkamers met ongeveer 160 m2 buitenruimte. De privatieve tuin grenst ook nog aan een gemeenschappelijke tuin van 400 m2.

De inkomhal is gedeeld met slechts 1 ander appartement. De benedenverdieping heeft onder meer een ruime living met zicht op de privatieve tuin en een volledig uitgeruste ruime keuken met aanpalend terras. Er zijn 3 slaapkamers en 2 badkamers op de bovenverdieping. Overal vind je ingebouwde kasten. Autostaanplaats optioneel.

Voor meer info of een bezoek kan u natuurlijk bellen op 02 446 44 44 of voor een snel antwoord een berichtje sturen via Instagram op @charleshenryvc. Voor dat je gaat, check zeker ook mijn video op: https://youtu.be/ANeCOuxLENw Tot snel!

Partager cet article
Contactez-nous

Agency of your choice

Suivez CHVC